Ambachtelijke en eerlijke productie

Jouw maten inclusief het door jou gewenste model pak en overhemd, de door jou gewenste extra opties en de juiste stof worden doorgegeven aan een kleine couturier in Bangkok. Deze couturier, die met zijn winkel in Bangkok tot de besten behoort, vervaardigt vervolgens met grote finesse en aandacht jouw maatpak en overhemd. Naast zijn winkel heeft hij een klein atelier waar op een sociaal verantwoorde manier, tegen een eerlijke prijs, handgestikte maatpakken ontstaan. Ambachtelijk en eerlijk.

Prijzen

Een goed maatpak duur? Bij Bart Sanders Maatpakken niet! Zoals je in onderstaande prijzenlijst kunt zien, ligt een maatpak met eventueel mooie bijpassende maatschoenen, ook voor jou binnen handbereik. Alle maatpakken zijn ambachtelijk gemaakt en worden gestikt, niet geplakt!

Kortom, een kwalitatief hoogstaand maatpak voor de prijs van een gewoon confectiepak. Wat wil je nog meer? Houd onze website en de diverse sociaal media platformen in de gaten voor interessante acties.

Levertijd

Voor zowel maatpakken, kostuums als overhemden bedraagt de levertijd 6-8 weken. Dit geldt ook voor losse levering van pantalons en colberts. Zodra jouw kleding in Nederland is aangekomen, maken we een afspraak om jouw kleding te leveren en te passen. Jouw maatschoenen hebben een levertijd van 6 weken.

Betaling

Bij bestelling hanteren wij de volgende betalingsvoorwaarde: 50% bij opdracht, 50% bij aflevering. Betalen kan ter plaatse per boeking via de smartphone of via directe boeking op het IBAN nummer.
Lees onze algemene voorwaarden.

PRIJSLIJST

De prijzen voor jóuw maatkleding zijn afhankelijk van de kwaliteit en leverancier van de mooie en exclusieve (merino wol) stoffen. We adviseren je graag welke stof voor jouw het meest geschikt is, maar laten je de kwaliteitsverschillen ook graag zien en voelen. Wij hanteren vriendelijke prijzen zodat het zelfs lager is dan exclusieve confectie. Dit komt o.a. doordat we direct samenwerken met een mooi en klein atelier!

Maatpak div. kwaliteiten € 590 / 790 / 990 /1090
Maatoverhemden (Egyptisch Kat.) € 140
Maatcolbert div. kwaliteiten € 440 … 840
Maatwinterjas (kasjmier) € 790

 

Maatschoenen € 440
Maatgilet € 240 - 290
Handgestikte revier € 50
Manchetknopen € 20
Stropdassen € 60

 

Maatriem € 100
Maatbroek € 240 - 290
Exclusieve voering € 50
Sokken € 20
Maatstropdassen € 80
bsmp-colbert-03a