Trouwpak op maat laten maken

Jouw trouwdag zal een belangrijke mijlpaal zijn in je leven. Ook al gaat tijdens zo'n dag de aandacht voor een groot deel naar de bruid, als bruidegom wil je ook in stijl ten tonele verschijnen. Daar kan en wil ik je mee helpen!

Made by Nici (50 van 198)

* “Wauw. Dit is allemaal mogelijk – wat gaaf!”

bsmp-keuzestress

Waarom Bart Sanders Maatpakken?

Dit zijn de redenen om jouw trouwpak bij Bart Sanders Maatpakken op maat te laten maken:

Vanuit het dragen van maatpakken vertel ik je nu al ruim 10 jaar over mijn passie!

Prachtige showroom met unieke voorbeelden en ontspannen atmosfeer.

Jouw trouwpak op maat heeft een vriendelijke prijs -  dus minder dan exclusieve confectie!

Uit 1000 stoffen met verschillende kleuren en motieven creëren we jouw unieke maatpak.

Kies naast je trouwpak op maat ook maatschoenen! Uniek en ook zeer comfortabel.

Jouw trouwpak is uniek: ik kan ook een tekst of trouwdatum erin laten borduren.

Jouw trouwpak op maat wordt gemaakt door een klein atelier waar vakmanschap en ambachtelijkheid voorop staat.

Hoe gaat het in z'n werk?

Kiezen

Allereerst kun je kiezen of je bij mij in de showroom of bij jou thuis wilt afspreken. Onder het genot van een kop koffie spreken we alles door (kleuren, stoffen etc.) Vergeet niet om 'versterking' mee te nemen!

Meten

Nadat je een keuze hebt kunnen maken en wij een prijsafspraak hebben gemaakt gaan we de maten opnemen voor jouw trouwpak.

Maken

Wanneer we duidelijk hebben wat je wil en wat jouw maten zijn gaan we aan de slag. Binnen de door ons afgesproken termijn zal jouw trouwpak (en schoenen + accessoires) af zijn.

Passen

Eenmaal klaar kan je de kleding passen en kijken hoe je het vind. Indien nodig kunnen we dan nog aanpassingen doen. Wanneer jij tevreden bent, dan ben ik dat ook!

Genieten

En dan is de dag gekomen: jij zal in stijl naast jouw prachtige bruid staan. Geniet van jullie trouwdag!

Wie hebben hun trouwpak op maat laten maken?

Hieronder kun je de foto's bekijken die zijn gemaakt tijdens verschillende bruiloften. Je kunt hier de verschillende pakken bekijken en ook zien wat er mogelijk is qua schoenen, riemen etcetera.

Over Bart Sanders

Het is ook belangrijk om te weten bij wie je eigenlijk een trouwpak laat maken. Daarom vertel ik je hieronder kort over mijn passie: maatpakken en trouwpakken.

Ik ben Bart Sanders, enthousiast ondernemer in unieke hand gestikte maatpakken! Mijn passie in ontstaan doordat ik maatpakken ben gaan dragen in de bedrijven waar ik heb gewerkt. Ik droeg deze dagelijks. Maatpakken en trouwpakken zijn zo een uniek product, dat ik dit wel aan andere mensen moest doorvertellen. Hieruit is Bart Sanders Maatpakken ontstaan: vanaf 2010 maak ik jóuw moment helemaal compleet.

Omdat een maatpak uniek is, je kunt elke detail zelf beslissen, voel ik me als een vis in het water om jou te ondersteunen de juiste keuzes te maken. Dat doen we gezellig bij mij in de showroom met een heerlijke kopje koffie, waar we tijd en ruimte hebben om elkaar te leren kennen.

Kom je bij me langs? Dan laten we jou op je trouwdag ook stralen!

Ervaringen van mijn klanten

Bij Bart Sanders Maatpakken kies je jouw persoonlijke trouwpak. Hoe hebben klanten het hele proces ervaren en wat vinden zijn van het eindresultaat?

"Voor onze bruiloft was ik opzoek naar een bijzonder kostuum, na een tijdje oriënteren kwam ik bij Bart aan tafel terecht. Na deze korte kennismaking was het voor mij snel besloten dat ik terug zou gaan om een kostuum samen te stellen. Tijdens het samenstellen was de kunde en passie van Bart voor het vak erg prettig. Ook schroomt hij niet om je andere optie’s te laten overwegen dan die waar je zelf eerst aan dacht, bijvoorbeeld omdat deze beter bij de betreffende jurk zal passen.

Absoluut aan te bevelen. Ik weet wel waar mijn volgende overhemden, pakken en dergelijke vandaan gaan komen."

Ik wil graag een trouwpak op maat laten maken

Vul hieronder je gegevens in en geef aan of je een afspraak wilt maken of graag meer informatie wilt. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.