MAATCOLBERT

De trend van 2022!

Strak in het pak is niet altijd waar je aan denkt als je smart-casual wilt gaan. Dat begrijp ik, maar maatwerk gaat verder dan alleen strak in het pak. Een mooi maatcolbert bijvoorbeeld met eventueel een leuke vest/gilet is wel heel erg smart.

Een stijlvol maatcolbert kun je altijd aan. Een avond uit, naar vrienden, theater/musical of naar een restaurant: met een maat- colbert past alles net even beter. Daarnaast kan je in de (binnen) zakken de nodige spullen kwijt.

Op dezelfde ambachtelijke manier maken we jouw maatcolbert uniek. Denk aan mooie kleuraccenten of gestikte revers in de kleur die je wilt. Tja... het is niet makkelijk maar wel echt smart-casual.

Voor het maatcolbert is het mogelijk om lamswol te kiezen. Een heerlijke combinatie van zacht aanvoelend lamswol welke een warm en behaaglijk draagcomfort geeft. Echt een aanrader!

Tijdens de afspraak kun je jouw weloverwogen keuze maken uit ver- schillende, kwalitatief hoogstaande stoffen. Ruit of streep of klassiek donkerblauw? Natuurlijk helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keus voor een stof in combinatie met het model maatcolbert.

Stoffen van de hoogste kwaliteit
Bart Sanders Maatpakken levert S150 tot S200 weefkwaliteit.De stoffen bestaat uit een mix van wol en kasjmier. Dit zijn zeer exclusieve en hoogwaardige stoffen afkomstig van verschillende bekende Italiaanse ateliers. Hierbij kun je denken aan Gini Matteo, een bekende leverancier aan beroemde merken.

Kwaliteit

De 180S-lijn bestaat uit de fijnste mix van wol en kasjmier die er te koop is. Deze exclusieve Italiaanse 16,5 micron of 17,5 micron merinowol heeft een fraaie glans, draagt licht, ademt, absorbeert vocht en reageert op jouw lichaamstemperatuur. De typering 180 geeft aan dat er maar liefst 180 kilometer garen gesponnen wordt van 1 kilo wol. De colberts van de 180S-lijn zijn kledingstukken die zeker niet in jouw garderobekast mogen ontbreken.

De mooie Palledino S200 stoffen zijn hiervan een overtreffende trap in draagcomfort en uitstraling.

Tevens heeft Bart Sanders Maatpakken hoogwaardige tweed / lamswol: een grove, wollige, zachte lamswol van eerste schering, verwerkt in Wales of Australië. Deze stof is ideaal voor colberts.

Al deze stoffen worden verwerkt zonder patroon – wij tekenen jouw lichaamsmaten op de stof, knippen dit en stikken dit tot jouw unieke maatpak!

Hiervoor geldt: meten is weten en daarmee een essentieel onder- deel om te komen tot een perfect maatcolbert. We nemen de tijd om met elkaar te beslissen hoe je jouw maatcolbert wenst. Slim fit of wat comfortabeler, modern of klassiek. Vervolgens worden uw maten nauwkeurig met het meetlint opgemeten zodat het kostuum en het overhemd of de blouse perfect passen.

bsmp-colbert