MAATOVERHEMDEN

Egyptisch katoen

Een overhemd op maat moet zitten als een tweede huid. Belangrijk is dat het overhemd goed zit en dat hij gemaakt is van de juiste stof. Bart Sanders Maatpakken concentreert zich daarom op dit moment voornamelijk op mooie en hoogwaardige stoffen voor overhemden en blouses.

De stof die aan onze voldoet is Egyptisch katoen. Egyptisch katoen heeft als eigenschap dat het zeer zacht aanvoelt, ademt, vocht opneemt en dat het een mooie glans en uitstraling heeft. Daarnaast is het zeer duurzaam en sterk. Precies wat wij van een overhemd verwachten en wat we aan jou als klant willen kunnen aanbieden! En na het wassen? De stof is strijkarm dus heerlijk te verwerken.

Nano technologie overhemden

Een overhemd dat niet stinkt, kreukt en niet vies te krijgen is. Een vuil en geurafstotend overhemd. Geen last meer van zweetplekken en ook een fles wijn richt geen schade aan. Door nano technologie wordt dit overhemd beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Deze overhemden hoeven niet gestreken te worden, zijn rekbaar en vuil- en geurafstotend.

Afwerking zoals je het wenst

Jouw overhemd op maat moet mooi aansluiten bij je figuur. Wij lopen met jou het model, de boord, manchet en afwerking door, zodat het overhemd precies is zoals je het wenst, waarna het vast en zeker jouw favoriet gaat worden.

Wil je graag:

  • gekleurde knopen?
  • alle stikdraad in een andere kleur?
  • Initialen op de manchetten
  • Wel of juist geen borstzakje - allebei mogelijk.

Allemaal mogelijk!