CONTACT / AFSPRAAK MAKEN

Bart Sanders Maatpakken heeft een gezellige showroom in Vianen. Hier ben je van harte welkom op afspraak. Neem gerust even contact met ons op om die afspraak te maken.

Vianen ligt vlak onder Utrecht en is goed te bereiken via de A2 en A27. Wij verwelkomen je graag met heerlijke verse bonenkoffie.

Daarnaast is Bart Sanders Maatpakken regelmatig op diverse locaties in het land te bezoeken. Kijk in onze agenda voor de mogelijkheden bij jou in de buurt. Mocht je de voorkeur geven aan een persoonlijke afspraak bij jou thuis of op het werk, dan is dat ook geen probleem. Neem contact op, we plannen dan graag een afspraak met je in.

Bart Sanders Maatpakken
Clarissenhof 7b
4133 AB Vianen

06 - 30 33 11 80
info@bartsandersmaatpakken.nl

Locatie Harderwijk

06 - 23285737
Johan@bartsandersmaatpakken.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is Bart Sanders?

Het is belangrijk om te weten bij wie je eigenlijk je maatpak of trouwpak laat maken. Daarom vertel ik je hieronder kort over mijn passie: maatpakken en trouwpakken.

Ik ben Bart Sanders, enthousiast ondernemer in unieke hand gestikte maatpakken uit Vianen! Mijn passie in ontstaan doordat ik maatpakken ben gaan dragen in de bedrijven waar ik heb gewerkt. Ik droeg deze dagelijks en vertelde hier graag over aan de andere personen in mijn omgeving. Maatpakken en trouwpakken zijn zulke unieke producten, dat ik dit wel aan andere mensen moest doorvertellen. Het mooie is dat deze personen ook graag een mooie maatpak wilde. Op een gegeven moment is hieruit Bart Sanders Maatpakken ontstaan: vanaf 2010 maak ik jóuw moment helemaal compleet.

Omdat een maatpak uniek is, omdat je over elke detail zelf kunt beslissen, voel ik me als een vis in het water om jou enthousiast te ondersteunen de juiste keuzes te maken.

Dat doen we gezellig bij mij in de showroom met een heerlijke kopje koffie, waar we tijd en ruimte hebben om elkaar te leren kennen. Het is namelijk ook een erg persoonlijk product! Dus praten we over het leven én over mooie maatpakken!

Kom je bij me langs?

Wie is Johan Petersen?

Al vanaf mijn jeugd ben ik bezig met kleding, ik vond en vind het razend interessant hoe kleding gemaakt werd en wordt en waarom mensen een bepaalde keuze maken om een x soort kledingstijl te dragen.

Die interesse werd alleen maar groter toen ik na mijn studietijd ‘in pak’ moest gaan lopen van mijn voormalige werkgever. Hierdoor kwam ik via Bart Sanders terecht in de wereld van de maatpakken.

Mede door de goede klik met Bart werd ik hier zo enthousiast van dat ik heb besloten om de mensen in mijn netwerk en ver daarbuiten ook in aanraking te laten komen met de maatpakken, overhemden en schoenen. Ik gun het iedereen!

Kom je bij me langs?

228f4805-d078-4ac7-96c0-22383eeb1616
CVN-160116-0311